Ana Sayfa \ AnaSayfaOO \ Kayıt
Kayıt
2016-2017
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN KAYIT ŞARTLARIMIZ

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin değerli ebeveynleri,

Okulumuzun ilk açıldığı günden beri siz değerli velilerimizi hep yanımızda ve desteğinizi hep yüreğimizde hissettik. Sizleri Özel Ülkü Ulusoy İlk ve Ortaokulu ailesinin en önemli fertleri olarak gördük. Sizlerin desteğiyle cesaretlendik ve geleceğimizin teminatı yavrularımızı kendimizden bir can olarak bildik. Sizler, bizler için; bazen fırtına ve boranlar karşısında sığınacak birer liman, bazen kızgın çöllerde birer sahra, bazen de yakıcı güneş karşısında bizlere ab-ı hayat oldunuz.

Ülkü Ulusoy öğretmenleri olarak bizler, hep bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamaya çalıştık. Bundan sonra da inşallah aynı amaç uğruna çalışacağız. Biliyoruz ki sorumluluğumuz çok büyük ve ağır. Çünkü bizler gelecek yüzyıla yön verecek temiz nesilleri yetiştirmeye çalışan öğretmenleriz. “Bundan dolayı ne kadar şükretsek az…”

Her ne olursa olsun geleceğimizin ümit tomurcuklarını her türlü fırtınaya veya aklınıza gelebilecek her türlü olumsuzluklara karşı en güzel şekilde yetiştirmeyi kendimize vazife bildik. Bu uğurda yapılacak ne tür fedakârlık varsa yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.

Değerli Velimiz,

Özel Ülkü Ulusoy İlk ve Ortaokulu olarak nitelikli eğitim kadrosu, modern donanımlı fiziki imkânlarıyla eğitim-öğretim alanında bir geleneği temsil ederek bilim, sanat ve sporda ulusal-uluslararası alanlarda gösterdiği başarılarla sizlerin güveninize layık olmaya çalıştık. 2016-2017 eğitim öğretim yılında sizlere daha iyi hizmet verebilmek için bünyemizde okul öncesi anasınıfı şubesi açıyoruz. Bu vesileyle siz değerli velilerimiz ile birlikte nice başarılı çalışmalara imza atmak arzusundayız.

Yeni dönem plânlaması ve sınıf kontenjanları tespitinde bulunurken, sayısal olarak net verilere sahip olmak okulumuz için büyük önem taşımaktadır. Bu verilerin sağlıklı olması, büyük ölçüde mevcut öğrencilerimizin kayıt yenilemelerine bağlıdır.

Yeni dönem kayıtlarımız 7 Mart 2016 tarihi itibariyle başlayacak ve 9 Nisan 2016 tarihine kadar erken kayıt avantajları devam edecektir. Sunulan bu imkânlardan yararlanmanız için siz değerli velilerimizi okulumuzda ağırlamaktan memnuniyet duyarız.  Bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğinize inanıyor, yeni öğretim yılının hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÜCRET BİLGİLERİ

OKUL ÖNCESİ

7 VE 8. SINIF TAKVİYE KURSU

EĞİTİM